Verwijzers

Graag stellen wij voorop dat, om als verwijspraktijk te kunnen functioneren, wij ons strikt houden aan onze huisregel dat we ons beperken tot hetgeen waarvoor is verwezen en dat de patiënt ALTIJD wordt terugverwezen na afloop van de behandeling.

Voor horizontale verwijzingen kunt u een verwijsbrief opstellen en deze bij voorkeur mailen naar ons persoonlijk eHealth-adres of info@mondmed.be. Na ontvangst van de verwijsbrief zullen wij de patiënt oproepen voor een eerste consultatie en een behandelplan (inclusief begroting) opstellen gebaseerd op de zorgvraag.

Uiteraard is het mogelijk dat u een gedeelte van de behandeling zelf uitvoert. Mochten wij hiervan nog niet op de hoogte zijn, kunt u dit altijd aangeven in de verwijsbrief.
We houden u graag op de hoogte van het verloop van de behandelingen en verwijzen uw patiënt retour na afronding van het verwezen gedeelte.

Wanneer u de patiënt verwijst voor een CBCT-opname geven wij direct aan de patiënt een USB-stick met daarop een viewer mee, zodat u de bestanden eenvoudig kunt bekijken. Indien gewenst, ontvangt u ook een verslag van ons.

Contact

mondmed

Steenweg op Mol 34 bus 1
2360 Oud-Turnhout
België

+32 (0)14 720 730info@mondmed.be

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Van 08.00 uur tot 17.00 uur

urgentievacatures